Det essentielle kompakte kompendium til kaffeentusiasten.
Dette er den ultimative guide til kaffens historie, videnskab og kulturelle indflydelse ifølge kaffeelskeren og mesterhistoriefortælleren Tristan Stephenson.
Du vil udforske kaffens oprindelse, før du opdager kaffevarianterne og alkymien, der er ansvarlig for at forvandle en ydmyg bønne til verdens mest populære drik.
Du lærer, hvordan du rister kaffe derhjemme i sektionen Ristning, før du dykker ned i videnskaben og smagen af kaffe og finder ud af, hvordan sødme, bitterhed, syre og aroma alle hænger sammen. Oplev, hvordan espresso og mælk er et match lavet i himlen, og giver sådanne skatte som Flat White, Latte, Cappuccino og Macchiato.
Andre bryggemetoder indeholder trinvise vejledninger til klassiske bryggeteknikker, fra en Moka-gryde og en fransk presse til Aeropress og Siphon-brygning. Til sidst, hvorfor ikke forkæle dig selv med en af Tristans ekspertudviklede opskrifter.
Fra en Espresso Martini til en Pumpkin Spice Latte og kaffelikør til Butter Coffee, dette er den definitive guide til kaffens ekstraordinære verden.
Bog: The Curious Barista’s Guide to Coffee” Tristan Stephenson
Sprog: Engelsk
Størrelse:12,3 x 18,5 cm
Vægt: 0,4kg