For alle, der ønsker at forstå mere om kaffe og dens vidunderlige nuancer og muligheder, er dette bogen at have.
Kaffe har aldrig været bedre eller mere interessant, end den er i dag.
Kaffeproducenter har adgang til flere varianter og teknikker end nogensinde før, og vi som forbrugere kan dele denne ekspertise for at sikre, at den kaffe vi drikker, er den bedste vi kan finde.
Hvor kaffen kommer fra, hvordan den blev høstet, ristningsprocessen og det vand, der bruges til at lave brygget, er blot nogle få af de faktorer, der påvirker smagen af det, vi drikker.
Champion barista og kaffeekspert James Hoffmann undersøger disse nøglefaktorer ved at se på kaffevarianter, terroirs indflydelse, hvordan det høstes og forarbejdes, de anvendte ristemetoder, til den måd, hvorpå bønnerne brygges.
Land for land – fra Bolivia til Zambia – identificerer han derefter nøglekarakteristika og de metoder, der bestemmer kvaliteten af det pågældende lands produktion. Undervejs lærer vi om alt fra udviklingen af espressomaskinen, til hvorfor styrkevejledninger om supermarkedskaffe virkelig ikke er gode nyheder.
Dette er den første bog, der kortlægger kaffeproduktionen i over 35 lande, og den omfatter viden, der aldrig tidligere er udgivet uden for kaffeindustrien.
Bog: “The world atlas of coffee” James Hoffmann
Sprog Engelsk
Størrelse: 20 × 2,4 × 25,5 cm